VIP-asiakkuus

VIP-asiakkuus

Mikä on VIP-asiakkuus?

VIP-asiakkuus on WithLoveEmilian uusi ja uniikki asiakasetuohjelma. Haluamme osoittaa kiitollisuutta eniten meitä tukeneille asiakkaille ja palkita heidät kuukausittain vaihtuvalla VIP-tuotteella.


Mitä etuja VIP-asiakkuudella saa?

VIP-asiakkaana voit ostaa vain VIP-asiakkaille suunnatun tuotteen joka kuukausi. VIP-asiakkuus jaetaan kolmeen eri tasoon ja päästessäsi aina uudelle tasolle, saat aina suuremman edun. Tuotetta ei voi ostaa ilman VIP asiakkuutta.


Miten pääsee VIP-asiakkaaksi?

VIP-asiakkuus tasoja on kolme. 

Ensimmäiselle tasolle pääset, kun olet tilannut WithLoveEmilialta vähintään 500€:lla. Etuna saat ostaa rajoitetun erän tuotteen.

Toiselle tasolle pääset, kun olet tilannut WithLoveEmilialta vähintään 750€:lla. Etuna saat ostaa rajoitetun erän tuotteen 25% alennuksella.

Kolmannelle tasolle pääset, kun olet WithLoveEmilialta vähintään 1500€:lla. Etuna saat ostaa rajoitetun erän tuotteen 75% alennuksella.

VIP-asiakkaaksi voit nousta myös VIP-tuotteen myynnissä oloaikana, mikäli tuotetta riittää. Saat tällöin ilmoituksen sähköpostiin VIP-asiakkaaksi siirtymisestä. VIP-tuotteiden määrät lasketaan aina kuun lopussa olevien VIP-asiakkaiden perusteella, mutta sitä saattaa olla ylimäärin, jolloin VIP-asiakkaaksi siirtyminen kesken tuotteen myynnin onnistuu. 


Mistä tiedän olenko VIP-asiakas?

VIP-asiakkaat saavat kuun lopussa sähköpostin, jossa ilmoitetaan VIP-asiakkuudesta ja siitä, millä tasolla olet. Jos olet siirtynyt VIP-asiakkaaksi VIP-tuotteen myyntiaikana, saat silloin sähköpostin viimeistään 3 päivää ennen VIP-tuotteen myyntiajan päättymistä. 


Voinko ostaa itselleni VIP-asiakkuuden?

VIP-asiakkuutta ei voi erikseen ostaa. VIP-asiakkuuden voit ansaita tekemällä ostoksia WithLoveEmilian verkkokaupassa osoitteessa www.withloveemilia.fi


Mikä on VIP-tuote?

VIP-tuote on kuukausittain vaihtuva VIP-asiakkaille suunnattu erikoistuote, jota ei voi erikseen ostaa ilman VIP-asiakkuutta.


Miten voin ostaa VIP-tuotteen?

VIP-tuotteen voit ostaa verkkokaupasta aina joka kuukauden ensimmäisen kahden viikon ajan. VIP-tuote saapuu verkkokauppaan aina joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä klo 8:00.


Miksi pystyn lisäämään VIP-tuotteen ostoskoriin, vaikka en ole VIP-asiakas?

Emme valitettavasti saa rajattua tuotteen näkyvyyttä tietyille asiakkaille. Mikäli tilaat VIP-tuotteen, etkä kuulu VIP-asiakasohjelmaan, perumme kyseisen tuotteen tilauksen. Et voi siis saada VIP-tuotetta ilman VIP-asiakkuutta, vaikka näetkin tuotteen verkkokaupassa.


Mistä tiedän, mikä on kuukauden VIP-tuote?

VIP-asiakkaat saavat aina sähköpostin, jossa paljastetaan kuukauden VIP-tuote. Verkkokauppaan ei tule näkyviin, mikä tuote on. Voit kuitenkin jakaa kuvan VIP-tuotteesta, kun se on saapunut sinulle, se ei ole salaisuus!

Kirjoita kommentti