Toimitusvaihtoehtona Matkahuolto, miksi nyt?

Toimitusvaihtoehtona Matkahuolto, miksi nyt?

Miksi minun kannattaa valita Matkahuolto toimitusvaihtoehdoksi?

Postin toimituksissa on ollut jo pitkään ongelmia ja ne vain tuntuvat lisääntyvän. Lähetyksiäni on rikottu ja ne ovat viipyilleet todella pitkään. Matkahuollon toimitusvaihtoehdot tulevat maksamaan saman verran tai hieman enemmän, mutta sillä saadaan taattua pakettien turvallinen matka teille!

Olen ollut pitkään yhteydessä Postiin, eikä korjausta asiaan ole näillä näkymin tulossa, joten koin parhaaksi siirtyä mahdollisimman paljon Matkahuollon vaihtoehtoihin. Matkahuollon XXS paketti ei tule postiluukusta, vaan sen voi käydä hakemassa lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä. Tämä varmasti auttaa pakettien ehjänä perille pääsyä, sillä suurin osa hajonneista paketeista on ollut Postin XXS-paketteja, jotka jaetaan luukusta. Postintyöntekijät ovat voimalla runnoneet paketit luukusta, vaikka ne eivät mahtuisi ja ne pitäisi viedä noutopisteeseen.

Toivon, että mahdollisimman moni ottaa Matkahuollon toimitukseksi, niin saadaan boikotoitua Postia. Mutta jos Matkahuollon pakettien noutaminen on sinulle vaivalloista, saat tottakai valita Postin <3

1 kommentti

Cira :3

Jennariina Koski

Kirjoita kommentti