TÄRKEÄÄ TIETOA BUDGET BINDEREISTA

TÄRKEÄÄ TIETOA BUDGET BINDEREISTA

Moikka ihanat! Pahoittelen heti alkuun pitkää odotusta budget bindereiden tilauksissa. 

Teen parhaani, että saisitte binderit mahdollisimman nopeasti. Suuri tilaus määrä yllätti minut positiivisesti ja julkaisupäivänä laitoin bindereiden kansia tilaukseen sekä aloituspakkaukset teille ennakkotilaukseen. Budget bindereita on myyty 170 ja niistä 140 on ennakkotilauksia. 

Tilasin kansia heti kun laitoin aloitussetit ennakkotilaukseen. Kysyin tukkurilta, kuinka paljon heillä on kansia saatavilla ja hän vastasi, että niitä on runsaasti. Olin siihen mennessä tilannut nämä 140 binderia, jotka olivat varattu ennakkotilauksia varten. Tästä meni viikko, kyselin monena päivänä tilauksen perään, koska siitä ei ollut kuulunut mitään vähään aikaan. Viimein hän vastasi, että tilaus on peruttava, koska heillä ei ollutkaan kansia tarpeeksi... Tilasin heti toisesta paikasta tämän viestin saatuani ja nyt odottelen kansia siitä paikasta. Olen saanut jo ilmoituksen, että osa tilauksestani on lähetetty, eli ensimmäisen erän pitäisi saapua pian. 

Valmistelen tilauksia jatkuvasti ja teen niitä niin nopeasti kuin vain mahdollista. Tilauksia tehdessäni huomasin myös, että yhteen binder tilaukseen menee paljon enemmän aikaa kuin ensin ajattelin. Yhdessä binderissa menee noin puoli tuntia, jos teen niitä niin nopeasti kuin vain voin. Myös sen takia aloitussetin hinta on nostettu 42 euroon, ennakkotilaajana hinta pysyy teille tietysti samana.

Sain vasta tehtyä ne muutamat kymmenet, jotka oli tilattu ennen ennakkotilauksia. Joten tilauksissa menee jonkun aikaa, vaikka kannet olisivat jo minulla. Olen päässyt kuitenkin etenemään tilauksissa hyvää tahtia ja minulla on jo hieman yli 30 ennakkotilausta valmiina odottamassa kansia. Päivitän Instagramin tarinassa joka päivä kun teen bindereita, että missä tilauksessa olen menossa, sitä kautta voit seurata missä vaiheessa tilauksesi olisi tulossa työn alle.

Jos et ole tilannut binderia vielä ja mietit, milloin niitä voisi taas tilata, niin kerron lyhyesti siitä. Puran ensin hieman jonoa ja odotan, että saan varastoon myös ylimääräisiä bindereita edes vähäsen. Voi olla että laitan niitä uudestaan ennakkotilaukseen, sillä tiedän että teidän joukossa on paljon innokkaita, keille ei ole niinkään väliä milloin budget binder saapuu, vaan se että sen saa varattua jo itselle ja saa rauhassa odotella sen saapumista. Lisätaskuja voi ostaa normaalisti.

Teen kovasti töitä ennen lomaani, että minulla olisi mahdollisimman paljon ennakkotilauksia valmiina, jotka voin vain lähettää kun palaan lomalta töihin torstaina 8.9. Olen siis viikon verran kesälomalla 31.8.-8.9. välisenä aikana. Tänä aikana en vastaa sähköposteihin itse enkä tee tilauksia, mutta ihana osa-aikainen työntekijäni Milla vastaa parina päivänä tällä ajalla sähköposteihinne sekä pakkaa tilauksia. Osa-aikainen ompelijamme Maria ompelee tuotteita tilauksiinne, jotta Milla voi pakata ja lähettää tilauksia sillä välin kun olen lomalla. 

Minun täytyy myös valmistautua hieman 30.8. tulevaan tuotejulkaisuun, jossa tulee paljon ihania uusia ponnareita, joten binder tilaukset eivät valmistu niin nopeasti kuin haluaisin, mutta haluan myös tehdä niitä tuotteita, joita suurin osa teistä odottaa kovasti. Tiistaina 30.8. on tulossa lisää treeni scrunchieita, ihania syksyisiä kuoseja sekä pari uutta väriä harso scrunchieista💜 Näistä kerron vielä lisää Instagramissa ja uutiskirjeen muodossa myöhemmin!

Kiitos vielä teille kaikille tuesta ja ymmärryksestä! Olen saanut paljon kyselyjä tilauksien saapumisesta, mutta myös paljon tsemppaavia viestejä ja ymmärrystä. Sellaiset viestit saavat minut tuntemaan, että arvostatte työtäni ja sitä kaikkea panosta mitä laitan tähän työhön, sekä myös minun jaksamistani. Olette ihania, kiitos🤍 

Rakkaudella,

Emilia

Kirjoita kommentti